Шість основних переваг бітумної черепиці

Варіантів черепиці, які можна купити на сайті https://budprogres.com.ua застосовуються для обробки покрівлі житлових будівель, зараз досить багато. Крім керамічних та металевих зразків, існують ще й досить незвичайні. Віднести до них можна гнучку черепицю (або бітумну). Це добре відомий виріб, але далеко не всі власники точно уявляють, якими характеристиками він має. Далі описано, у чому полягають плюси матеріалу.

  1. Висока еластичність. Для створення такого матеріалу як основа використовується лист бітуму або склополотно. Сировина такого типу відрізняється високою гнучкістю та еластичністю. У зв’язку з цим навіть при механічних навантаженнях матеріал не розтріскується. А після згинання легко відновлює свою вихідну форму.
  2. Гарні ізоляційні властивості. Скориставшись таким виробом, власник зможе забезпечити додаткову теплоізоляцію та шумоізоляцію покрівлі. Для порівняння – коли використовується металочерепиця, обходитися без додаткового ізоляційного прошарку небажано, інакше умови проживання комфортними зробити навряд чи вдасться.
  3. Пожежна безпека. Важливо, щоб для облаштування покрівлі використовувалися негорючі матеріали. Бітумна черепиця – саме один із таких. З її допомогою покрівлю можна зробити пожежобезпечною, захистити будинок загалом від займання.
  4. Вітростійкість та атмосферостійкість. Така черепиця не псується при поривах вітру через свою високу еластичність, про що вже говорилося вище. При цьому їй також не страшні опади, сонячне випромінювання, часті перепади температури.
  5. Проста технологія укладання. У настилі бітумної черепиці на покрівлю нічого складного немає. За допомогою цього матеріалу можна провести обробку покрівлі та самотужки. Але, звісно, ​​краще доручати цю роботу спеціалістам. Зате вони впораються швидко та без особливих складнощів. Тим більше, на сучасних зразках бітумної черепиці навіть є самоклеючий шар, який робить укладання ще простіше.
  6. Ефектний зовнішній вигляд. Нарешті, бітумна металочерепиця хмельницький необхідно похвалити за її презентабельність. До того ж, вона здатна імітувати вже названу керамічну черепицю. Також є безліч зразків із відмінними дизайнерськими рішеннями. Наприклад, особливо ефектно виглядають варіанти, що створюють тривимірний ефект. Але, зрозуміло, доведеться в такому разі приготуватися до особливо великих витрат.

Як видно, бітумна черепиця – виріб із значним числом позитивних особливостей. Зупинившись на ньому, власник житла, напевно, не розчарується.