Майстерне декоративне фарбування стін

Перед фарбуванням підготуйте стіни, зашпаклюйте дірки, вирівняйте нерівності та наклейте шпалери під фарбування. Підчитайте квадратні метри та купіть потрібну кількість фарби. Основна фарба – це біла і вона може бути водоемульсійною, диспансерною та акриловою. Потім придбайте концентрат потрібного кольору та змішайте з білою фарбою.

Спочатку треба зробити зразок, для цього беремо окрему ємність та розводимо основу з концентратом, до потрібного відтінку. .Фарбник додавайте по краплі, щоб не переборщити і пофарбуйте невелику ділянку стіни, і коли фарба висохне, то ви побачите кінцевий результат, яка буде стіна. Після того, як отримали потрібний колір, можна приступати до фарбування. Візьміть пензель або валик змочіть у воді, потім промокніть ганчіркою і приступайте до фарбування. Фарбувати треба повільними рухами та тонким шаром, після висихання, щоб покращити ефект, нанесіть другий шар фарби.

При мармуруванні кольори переливаються, і інтер’єр виглядає благородніше. Для цього на білу стіну, губкою, наносять рожеву фарбу, а на неї теракотову, потім пензлем промальовуйте білі або кольори охри прожилки, і злегка розмийте їх контур.

Пам’ятість можна надати за допомогою такого методу. Нанесіть на стінку світло-блакитну фарбу, потім скомкайте клаптик замші і прикладіть до стіни, потім переверніть у різних напрямках.

Щітка візерунок легко. Для цього пофарбуйте стінку в потрібний колір, мокніть щітку в білий колір і проведіть нею безладно в усіх напрямках. Такий візерунок дозволяє відтіняти меблі та аксесуари.

Фарбування стін своїми руками принесе вам масу позитивних емоцій, і краса приміщення довго радуватиме вас.